Vi förverkligar dina projekt!

Vare sig du är ett företag som behöver namnskyltar eller en privatperson med ett hemmabygge så hjälper vi dig genom hela laserprocessen

 

Materialen vi har hemma är:

Plywood 4mm

MDF 3mm

MDF 5mm

Ek fanerad MDF 6mm

Balsa 1; 3; och 5mm

Kork 1-4mm

Papper

 

 

Kontakta oss för mer info genom

SMS eller ringa på 076 098 10 08

Mejla på hello@plymek.se

Instagram @plymek

  • Skäryta

    Vi har en höj och sänkbar arbetsyta på 1000mm x 600mm. Det är inte att rekommendera att använda exakt hela ytan, då lasern gärna vill åka ut utanför arbetsområdet vid tex gravering för att vända. Det gör den för att inte “bränna” materialet då den vänder.

  • Vad krävs för att skära?

    Oavsett om man ska skära med en laser, eller gravera, så behövs en vektorfil. När vi får vektorfilen så lägger vi in den i ett program där vi gör separata inställningar för olika linjer, som här i fjärilen tex så ska allt som är svart graveras, men den gröna linjen skäras. Filtyper som vi kan hantera är: .ai, .pdf, .svg, .dxf, .pdf, .sc, .hpgl, .plt, .rd, .scpro2, .lbrn, .lbrn2

  • Material

    Vi använder skivspecialisten i Stockholm som leverantör, och vi kan beställa hem allt som de har i sitt sortiment i form av träskivor. Det vi alltid har hemma är 3+5mm MDF, samt 4mm Björkplywood Laser Premium, men vi kan även beställa hem tex flygplansplywood, och vi har oftast balsaträ hemma i mindre kvantiteter i 2,5mm och 5mm. Som övriga material så har vi även papper i olika färger och kork i 1-4mm.

Här är lite exempel på saker vi gjort

Modellhus

Här är en skalenlig modell på ett eventhus i Frankrike. Inget lim har använts, den kan därför monteras isär och läggas platt.

Två lager

Här är ett exempel på hur det ser ut när två lager kombineras. I det här fallet så är det svartmålad på betsad plywood.

Graverad skylt

Här är en skylt vi gjort åt Fejan Outdoor

Skylt i två lager

Här är en skylt vi hjort åt Degen Bakery. Det är målad MDF i två lager.

Gravera på färg

Här har vi målat plywood och sen graverat bort färgen för att få en väldigt detaljerad finish.